Lys – luft – utsikt

IMG_0150_Bjørn kopiOmbygging og utvidelse av en eldre enebolig. Tette vegger rundt trappen ble erstattet av glassvegger. Tett svingtrapp ble erstattet med en åpen rettløpstrapp.  Stuens areal ble utvidet og det ble satt inn store vinduer mot skogen og mot sjøen.REF

IMG_8416Foreløpige bilder – OBS glass rekkverket er ikke ferdig !IMG_8421 -CStandard Ikea kjøkken industrilakkert i en egen spesial farge.IMG_8441Corian benkeplate.  IMG_8425_BEn liten vedpeis i forbindelse med bokhylle/TV.REF_2018-10-27 13.14.23-D

Det ble åpnet opp mot loftsetasjen. Satt inn større takvinduer – store vindusfelt i hver ende av loftsetasjen. De store vindusflatene i begge ender på loftet har fransk balkong (glass utvendig rekkverk).

Gran 1.etg eksist

Eksisterende 1.etasje

Gran 1.etg NY

Ny 1. etasje.

Gran kjeller NY

Underetasjen ble også utvidet , 3 soverom, bad og vaskerom.

Gran loft NY

Loft med store vindusflater/fransk balkong i hver ende + større takvinduer.