MAT, MUSIKK OG MANGE MENNESKER

Leiligheten ETTER ombygging, tegning av badene er under arbeid.

Leiligheten FØR ombygging.

 

Familien ønsket seg en ”STORSTUE” hvor de kunne samle familie og venner til middager og fester. De ville ha et rom de enkelt kunne ommøblere til å danse, samle koret, ha større familiesammenkomster og vennefester.

Familien liker å lage mat, også mens gjestene er tilstede. Matlagingen er en del av måltidet.

To stuer ble slått sammen til en ”storstue”. Kjøkkenet ble flyttet inn i ”storstua” . Det gamle kjøkkenet ble gjort om til et soverom.Det ble bygget en koke øy mitt i rommet som også kunne være en del av spisebordet. Ved enkel ommøblering var det mulig å dekke til 24 personer.

10_mat,musikk

04_mat,musikkØya der ”kokkeleringen” foregår.

Det ble tilrettelagt for avtrekk nede i ”koke øya”, men foreløpig synes familien det fungerer godt uten. Stuen har flotte tak og synd å ødelegger disse med en nedhengt avtrekksvifte. Det ville også ta mye av romligheten i stuen.

05_mat,musikk

Speil mellom over- og underskap gir god romfølelse, en følelse av at rommet er mye større. Det gir også stemning når ”festbelysning” er tent.

10_mat,musikk

Den gamle kaminen ble til en nett og enkel peis. Det ble bygget faste bokhyller med glassnisjer flere steder i leiligheten.

06_mat,musikkJac.Aall-peis-02.09

Peisen murt med innsats og nisjer til telys. Enkle tegninger ble levert og bearbeidet  av ”Varmefag Drøbak-Kakkel og Peis”, murer; Darren: dazern64@hotmail.com.

08_mat,musikk 09_mat,musikk

Enkle tegninger ble tegnet for produksjon av faste bokhyller med glass nisjer.  Disse ble produsert av Wilberg Design, Brumunddal v/ Thor Wilberg.

Det ene badet ble til et wc og et bad med vaskemaskin.

 

bad_jac-aall-hjem-1

bad_jac-aall_hjem2

bad_jac-aall_hjem3