BREKKEKJÆR …STORE FORANDRINGER ……

øya og brekkestøBR-HJEM 1

ARKITEKTKONTORET Inger Lise Syversen har kjøpt det gamle og slitne Brekkekjær pensjonat i Brekkestø. Jeg er med i hennes team for å sette stedet i stand, ikke som pensjonat, men et annet type sted hvor det skal «yre av liv».                                                  Det bygges flere nye ferieleiligheter i den nyoppførte låven, den gamle er allerede revet. Det blir cafe i den det gamle og opprinnelige huset. Uteservering i eplehagen. Hovedhuset renskes for diverse tilbygg og settes i stand i sin opprinnelige stil. Den 26 mål store tomten reguleres om, søknaden er nå inne til behandling; går det bra blir det 11 nye hyttetomter. Det blir små hytter som legger seg ned mellom og kravler seg fast til svabergene.

BR-HJEM 5A

BR-HJEM 3B